Våra konferensrum

Boka något av våra konferensrum under några timmar eller flera dagar, det är helt upp till er hur ni vill skräddarsy ert möte. Vi hjälper er att planera era mötesdagar samt hjälper er att servera frukost, lunch, middag och fika om det skulle önskas. Eftersom att våra lokaler ligger mitt i Stockholms City är det nära att ta sig till och från mötet med tunnelbana, pendeltåg eller bussar. Fyll i era uppgifter i formuläret så återkommer vi med en offert till er. Även om man inte har sitt kontor hos oss går det bra att boka våra möteslokaler. 

Konferensrum

Våra konferensrum är utrustade med projektorer och har bra ventilation så att ni kan vara alerta hela dagen, även under sommarens varmaste dagar. Med högt i tak och stora fönster har våra konferensrum fantastiskt naturligt ljusinsläpp som bidrar till högre engagemang under mötena.

Guggenheim

Mötesrum för upp till fem personer som passar utmärkt för mindre möten eller workshops som kräver koncentration och kreativitet.

Intresseanmälan

Chrysler Building

Mötesrum upp till fem personer som passar perfekt oavsett om ni ska ha ett möte eller bara letar efter ett utrymme för att samarbeta.

Intresseanmälan

Freedom Tower

För upp till sju personer och är ett luftigare mötesrum som passar från små möten till något större sammankomster.

Intresseanmälan

Flatiron Building

Vårt största mötesrum som är lämpat för upp till 9 personer. Här kan du enkelt koppla upp dig mot rummets projektor.

Intresseanmälan

Vi erbjuder även ett mötesrum för upp till 15 personer då vi kan öppna väggen mellan Chrysler Building och Flatiron Building.

Terrassen

Vi har även en lyxig terrass som går att abonnera som passar perfekt för ett företagsevent, mingel eller kick-off. När terrassen inte är bokad är våra kontorsgäster välkomna att avnjuta en lunch eller fika ute i det fina vädret. Vi har personal i vår reception varje vardag kl. 8-17 och kan hjälpa er att planera och beställa catering till ert event.

Läs mer

Intresseanmälan