Om oss

Du hittar Beskow Humlegårdens kontorshotell på den attraktiva adressen Engelbrektsgatan 9-11 som ligger vid Humlegården i hjärtat av Stockholm city. Våra kontorsgäster kan njuta av alla våra bekvämligheter som vi har att erbjuda. Våra mötes-, samtals-, och kontorsrum ger er tillgång att arbeta i inspirerande lokaler, samtidigt som ni får energi av våra Nespresso-maskiner, dygnet runt.

Den anrika byggnaden som byggdes 1887 är fylld med detaljer som påminner om tiden när tidigare statsministrarna Olof Palme och Hjalmar Branting, Kung Gustav V och artisten Sven-Bertil Taube gick sin skolgång här. Idag pryds väggarna med tavlor som visar historiska personer som gått i Beskows skola under åren som skolan var aktiv. I början var skolan endast avsedd för pojkar och flickor var välkomna först år 1948. Skolan stängdes 1976 och lokalerna har använts som utbildningsanläggning fram tills att de renoverades till kontor. Idag kombineras det höga taket och det stora ljusinsläppet med moderna toner och design utan att man tummat på husets historia.

Beskow Humlegården är en del av Berg Group

Berg Group är en familjeägd koncern med en omsättning på cirka 1 miljard kronor där de är verksamma inom huvudsakligen tre olika områden.

Läs mer